Skip to main content
Blog

Primul pas

By mai 31, 2015februarie 20th, 2024No Comments

Cât de des te-ai gandit in ultimul timp că ar fi momentul să ți se întâmple o schimbare în bine? Se închide o ușă în fața ta? Nu-i nimic, in alta parte ti se deschide o fereastră. Îndrăznește să privești pe ea, s-ar putea să-ți placă ce vezi si să-ți dorești să fii aici, cu noi, la Centrul BioFocus.

Îți poți îngădui câteva momente să visezi?

Cum ar fi… sa gasesti un loc in care, intr-o îmbinare de arome, de muzică de relaxare sau reîncărcare a bateriilor, sa inveti cum sa primesti si sa dăruiesti mai departe energie pozitivă, cu mintea și cu sufletul deschise?

Poate lucrezi într-o corporație, ai în față minim 8 ore pe zi aceiași oameni cu ochii pe laptop, căștile în urechi, cantina cu aceeași mâncare lipsită de gust, aceleași dialoguri și zâmbete formale.

Poate ai terminat liceul și iti este greu să iei o decizie pentru ceea ce vrei să faci mai departe. Ai tăi te presează, sunt convinși că poți mai mult, vor să începi și tu să caștigi  propriul salariu. Vrei să te simți mai sigur pe tine, să nu mai depinzi de nimeni, să începi viața.

Poate lucrezi în domeniul sănătații, sportului sau kinetoterapiei, vrei să-ți completezi studiile sau să capeți experiență pentru a evolua.

Poate ai un vis de demult, o dorință neîmplinită de a-ti acorda „luxul” de a-ti face timp pentru tine.

A  deveni Tehnician Maseur în Centrul de Formare BIOFOCUS înseamnă a invata intr-un timp relativ scurt o meserie recunoscută în țara noastră și în străinătate, a dobândi abilitați și tehnici terapeutice care sa iti permita sa faci enorm de mult bine in jurul tau! Mai mult decat atat, masajul te învață sa relationezi mai bine cu propriul corp dar si cu sufletul tau, te ajută să te cunosti si sa împrietenești cu tine cât și cu cei de lângă tine.

La BioFocus iti oferim o multitudine de cursuri de specializare pentru maseuri care te ajuta sa te dezvolti în domeniul terapiilor manuale si sa te desavarsesti ca si fiinta umana evoluata si constienta.

Poti invata tehnici de masaj ce tin de zona de spa/relaxare, drenajul limfatic – o tehnica de nisa, stapanita de putini terapeuti, foarte pretuita in multe tari europene, tehnici din sfera masajului sportiv si terapeutic, masaje asiatice, orientale, masajul traditional rusesc, masajul Lomi-Lomi Kahuna, tehnici diverse de masaj facial, o serie intrega de cursuri de medicina traditionala chinezeasca, masajul pentru bebelusi, cursuri de aromaterapie, respiratie constienta, reiki, lista cursurilor de specializare este in contiua crestere.

Masajul este meseria careia i se potrivește cel mai bine zicala: Fericirea este în mâinile tale! Și până la fericire mai e doar un pas… primul pas.

Vino să-l facem împreună!

 

Cu drag,

Echipa Centrului BIOFOCUS

Leave a Reply

Deschide discutia
Buna, iti multumim ca ai accesat site-ul nostru!
Cum te putem ajuta?