Skip to main content
Blog

Impresiile unui absolvent al scolii de masaj Biofocus

By februarie 22, 2018august 25th, 2021No Comments

 

In perioada in care cautam un loc unde sa invat sa fac masaj, desi la o cautare pe Google, Centrul Biofocus nu aparea ca prima optiune, instinctual am intrat pe site, am luat datele de contact si iata-ma a doua zi strabatand Calea Calarasilor spre locul in care simteam ca trebuie sa ajung. Nu am mai cautat nicaieri, nu am mai cercetat alte site-uri, din prima mi-am urmat intuitia.

Si aici am dat intr-adevar de oameni de toate varstele si profesiile, manati de dorinta de a obtine o calificare pentru a-si schimba total profesia, sau de a invata o meserie noua pentru a-si rotunji veniturile, de oameni care au venit sa invete masajul pentru a-si ajuta un membru drag al familiei, de suflete deschise spre a-si face prieteni noi, de oameni dornici sa se cunoasca pe ei insisi si sa isi largeasca orizonturile cunoasterii.

Am cunoscut o politista, un dansator, un psiholog-educator, oameni care lucrau in vanzari, in saloane de infrumusetare etc. Eram ca un Turn Babel, insa cu totii uniti sub aceeasi magie, a studierii masajului.

Timp de opt luni am legat prietenii nesperate, am trait povesti frumoase si am retrait emotiile unui examen ca la scoala, la fiecare final de modul. Iar noi, cursantii, aveam o vorba: “Indiferent ca vom profesa sau nu in acest domeniu, este minunat ca primim masaj la fiecare sedinta de curs, de doua ori pe saptamana.” Si ce ne mai bucuram…Abia asteptam intalnirile si, la finalul uneia, deja ne gandeam cu nerabdare la urmatoarea.

De la profesorii mei am invatat ca, mainile utilizate constient si cu o intentie buna, au atingere magica ce aduce alinare si ca poti elimina multe dureri fizice sau emotionale doar cu un „simplu masaj”. Am observat ca un masaj bine facut are efect mai rapid si mai profund decat orice tratament sau medicatie. Am invatat atata anatomie incat am ajuns sa stiu  sa-mi ascult corpul, sa fiu mai atenta la nevoile lui.

Toate acestea mi-au fost descoperite si impartasite cu multa rabdare si dragoste de catre profesorii mei, astfel incat la finalul celor 8 luni petrecute la cursuri m-am regasit noua, profund schimbata la interior, cu o perspectiva proaspata si optimista asupra mea si a vietii!

Mi-ar placea sa pot relua cursurile din nou si din nou si din nou, ca sa-i cunosc pe toti oamenii acestia frumosi care ajung pe “bancile” Biofocus. E ca o mare familie unde razi si plangi, unde impartasesti si asculti, unde vindeci si esti vindecat.

Camelia, una dintre cele doua fondatoare ale Centrului, are o vorba: “La Biofocus ajunge doar cine trebuie.” In timp, mi-am dat seama ca asa este!

Daca destinul vostru este sa ajungeti la Biofocus, nu va impotriviti! Veti fi acolo pentru ca viata va arata locul unde va va fi dat sa traiti o schimbare majora, benefica, la momentul cel mai potrivit!

Leave a Reply

Deschide discutia
Buna, iti multumim ca ai accesat site-ul nostru!
Cum te putem ajuta?