Skip to main content
Anunturi angajare

Cautam maseuri pentru masaj la domiciliu in localitatea Bucuresti

By septembrie 2, 2020august 18th, 2021No Comments

Primim programarile prin intermediul paginii www.homemassage.ro (abonati, clienti recurenti, clienti noi).
Prin aplicatia de mobil homemassage vei primi programari, in cadrul programului de lucru.
Pentru programare, vei primi pe e-mail indicatii privind data, ora, numele, adresa, numar de telefon al clientului. Timpul intre sedinte este de cel putin 45 min.
Este necesar sa detineti carnet de conducere categoria B. Vei transporta masa de masaj (in cele mai multe cazuri) si accesorii (ulei, hartie, prosop, etc).
Managerul Dvs. va sti locatia si toate detaliile programarilor si se va asigura privind siguranta Dvs dupa sedinta de masaj.

Program de lucru: 5 zile din 7 (de regula Sambata si Duminica liber) , 8 ore de lucru/zi, program flexibil (poti incepe mai de dimineata sau dupa amiaza).
Salariul Dvs va fi in functie de numarul de abonati/clienti recurenti, numar de masaje efectuate si valoare (masajele au tarife diferite) insa nu mai putin de RON 2000 net/luna. In situatii normale, salariul net de RON 3,000 este normal a fi atins si depasirea acestuia in intersul ambelor parti (terapeutul va pastra un procent % net semnificativ din ceea ce depaseste cota lunara in favoarea sa).
Este necesara disponibilitate la efort: pot fi 4-5 programari zilnice.

Homemassage.ro are diverse strategii de atragere a clientilor care includ si tarife promotionale/mici pe perioade determinate de timp. Acest lucru nu diminueaza sansele Dvs de castig ci dimpotriva incurajeaza cresterea bazei de clienti/abonati si un venit suplimentar insa de regula presupune un efort consistent atat din partea companiei dar inclusiv din partea maseurului.
In functie de experienta si calitatea masajului Dvs, puteti urca catre categorii de tarife mai mari si clienti fideli/abonati.

Descrierea companiei
www.HomeMassage.ro s-a nascut din dorinta de a avea un moment de relaxare/masaj la un tarif accesibil, cu o recurenta ridicata.
Maseur/Terapeut este partenerul nostru cel mai important, asa cum este si clientul. Toata lumea are de castigat intr-un parteneriat ce presupune disponibiliate, relaxare, dinamica pozitiva.

Persoana de contact: Mihai Pagu 0724307907

Leave a Reply

Deschide discutia
Buna, iti multumim ca ai accesat site-ul nostru!
Cum te putem ajuta?