Skip to main content
Blog

Povestile adevarate ale cursantilor nostri – Alina Laura Bica

By decembrie 2, 2019august 25th, 2021No Comments

Cu indemn, recomad cursurile de initiere la Centrul BioFocus, pentru a descoperi arta masajului!

Eu doream sa ajung sa cunosc si sa practic reflexoterapia. Dar patrunzand in aceasta calda, frumoasa si spirituala familie,  am urmat toate cele 4 module plus cateva seminarii, pentru ca nu m-am mai putut opri din invatat.

Formatorii sunt foate buni, la toate modulele : Cristina Oana Badescu~ masaj somatic, nota 10 ; Raluca Stefan ~ Reflexoterapia, nota 10; Razvan Popa ~ drenaj limfatic si masaj terapeutic, nota 10 si 10, Cristi Popescu, nota 10 cu felicirari tuturor pentru profesionalism, dedicatie, modestie, caldura si rabdare. Alaturi de ei, de d-na Camelia si de d-na Nausica, oameni pe care trebuie sa-i intalnesti negresit, am cunoscut si alti profesori formatori dintre cei mai buni, ce predau diverse specializari, terapii alternative din medicina veche, traditionala  si moderna. Cu totii iti vor marca pozitiv aspiratiile profesionale in acest domeniu.

Ajuns in aceasta familie, BioFocus, nu te mai poti opri din studiat si aprofundat tot felul de specializari, ceea ce este foate bine atunci cand iti doresti sa fii printre cei mai buni profesionisti. Evident, calitatea terapiilor tale va creste, usile ti se vor deschide si vei castiga din ce in ce mai bine ( un scop deloc de neglijat in ziua de azi). Vino si te vei convinge, este indemnul meu !????

Leave a Reply

Deschide discutia
Buna, iti multumim ca ai accesat site-ul nostru!
Cum te putem ajuta?