Skip to main content
Blog

Povestile adevarate ale cursantilor nostri – Georgeta Pitica

By decembrie 2, 2019august 25th, 2021No Comments

Buna seara!

Tin sa va relatez exact inceputurile mele in aceasta calatorie de transformare, la BioFocus.

Dupa aproape 20 de ani de lucru, ajunsesem intr-un moment in care, in fiecare zi la aceeasi ora, in drum spre casa, dupa o zi de munca…sa simt o durere in corp pe care nu mi o explicam. Dupa o vreme am inceput sa constientizez ca durerea era o somatizare, o exprimare in corp a nemultumirii, neputintei de a mai face mai departe aceeasi rutina care ajunsese sa ma oboseasca peste masura.

Dupa o lunga lupta cu mine am decis ca e necesara o schimbare. Da… dar ce schimbare? Ce potential sa activez, incat sa atrag ceva, care sa-mi placa, sa practic cu pasiune? Deloc usor pentru varsta mea!..

Ok, il las pe Dumnezeu sa decida! Aveam incredere ca am sa primesc un raspuns si el a venit: un anunt pe Facebook: BIOFOCUS, Curs de masaj, 4 module!… Am sunat fara ezitare, mi-a raspuns o voce calda, prietenoasa, ferma, care mi-a dat incredere sa vin la inscriere.

Ce am gasit? Dupa 2 ani de lucru cu mintea mea, am descoperit oamenii pe care ii tot chemam in realitatea mea: Oameni si profesori, cu o excelenta pregatire profesionala, cunoastere in multe domenii de activitate, pasiune si daruire in tot ceea ce intreprind!

Incepand cu numele rezonante care conduc acest Centru, continuand cu trainerii, pe care nu ai cum sa nu-i iubesti, pentru ca dau cu tot sufletul din tot ceea ce stiu, sunt si pot ei! Cristina, Raluca, Razvan, Cristi, …toata echipa este atat de frumoasa si, impreuna cu cursantii, formam o familie si reusim sa aducem schimbare, atat in viata noastra , cat si a altora…

Vreau sa va multumesc tuturor, pentru ca existati!!!

Leave a Reply

Deschide discutia
Buna, iti multumim ca ai accesat site-ul nostru!
Cum te putem ajuta?