Skip to main content
Blog

SpaEdu – prima Academie de Spa Management din România – primește statutul de CIDESCO Training School

By ianuarie 31, 2024februarie 2nd, 20242 Comments

Va anuntam in luna septembrie a anului trecut despre proaspata colaborare dintre Centrul BioFocus si SpaEdu – prima Academie de Spa Management din România, colaborare ce aduce un plus tuturor cursantilor nostri, prin cursurile organizate in cadrul academiei, cursuri ce ajuta terapeutii in pregatirea pentru a deveni Spa Manageri, Terapeuti Sefi si Receptioneri Sefi.

Recent SpaEdu a primit statutul de CIDESCO Training School. Ce inseamna acest lucru?

CIDESCO – Comité International d’Esthétique et de Cosmétologie – Instituția internațională de certificare a calității în domeniul spa & beauty înființată în 1946, cu sediul general la Zurich, Elveția, a oferit Academiei SpaEdu statutul de CIDESCO Training School, după evaluarea programei educaționale a cursului extins de Spa Management lansat în toamna anului 2023.

România devine astfel prima țară din zona Balcanilor, care intră în faza finală a procesului, care ne face eligibili pentru ACREDITAREA INTERNATIONALA a cursului de Spa Management.

 

De-acum, cursanții SpaEdu – prima Academie de Spa Management din România – studiază în limba română, la standarde internaționale și pot, în urma examenului final, să primească și certificare CIDESCO.

 

CIDESCO este cunoscut ca reperul internațional #1 în standarde profesionale pentru industria frumuseții, wellness și Spa. Cu reprezentanțe în 21 de țări de pe 5 continente și instituții acreditate în peste 40 de țări, această organizație a scris și scrie, în continuare, istoria profesiei de cosmetician și terapeut spa.

 

Evaluările CIDESCO le conferă absolvenților de cursuri acreditate diplome recunoscute la nivel internațional și, implicit, o recunoaștere universală a calității nivelului de pregătire, esențiale pe o piață a forței de muncă tot mai competitivă.

 

Este un pas imens pentru România, pentru domeniul Spa în care legislația națională încă nu a fost elaborată, încă nu există nici nomenclatoare de meserii, nici standarde de calitate, în ciuda eforturilor noastre continue cu autoritățile. Și vom continua demersurile.

 

Dar de-acum, cu acesta recunoaștere internațională, am mai făcut un pas spre viziunea noastră: să transformăm România într-o atracție Spa la nivel național și internațional, prin asigurarea unui standard de calitate în piața Spa prin educarea, dezvoltarea și susținerea persoanelor cheie din domeniu.

 

PS: Terapeutii care sunt interesati sa lucreze in domeniul Spa, se pot inscrie la un curs introductiv: Nivel 1 – Curs Introducere în Spa – despreSpa

Cursantii BioFocus vor beneficia de 20% discount daca vor introduce codul BIOFOCUS2024. Discountul este valabil la inscrierile facute pana pe 15 februarie 2024.

Mai multe detalii despre programele educationale SpaEdu la Ioana Marian, fondatorul despreSpa.ro la numarul 0720.111.414 si pe https://desprespa.ro/spa-edu/

2 Comments

  • cardrecenzii spune:

    As vrea sa va multumesc pentru aceasta colaborare minunata dintre Centrul BioFocus si SpaEdu – prima Academie de Spa Management din Romania. Cursurile organizate in cadrul academiei sunt cu adevarat o binecuvantare pentru toti cursantii nostri, oferindu-le o pregatire excelenta pentru a deveni Spa Manageri, Terapeuti Sefi si Receptioneri Sefi. Aceasta este o veste excelenta ca recent SpaEdu a primit statutul de CIDESCO Training School, o organizatie cunoscuta ca un reper international in standardele profesionale pentru industria frumusetii si Spa.

  • Felicitari, Academia SpaEdu a primit recent statutul de CIDESCO Training School pentru programul lor extins de Spa Management! Este o mare realizare pentru Romania si pentru industria frumusetii, wellness si Spa. Este un pas important in directia educarii si dezvoltarii persoanelor cheie din domeniu si vine sa aduca un standard de calitate in piata romaneasca a Spa-urilor. Sunt incantat/a sa aud ca terapeutii care isi doresc sa lucreze in acest domeniu se pot inscrie la un curs introductiv si pot beneficia de un discount de 20% cu codul BIOFOCUS2024.

Leave a Reply

Deschide discutia
Buna, iti multumim ca ai accesat site-ul nostru!
Cum te putem ajuta?