Skip to main content
Blog

Tehnica Symmetry Ryoho sau realinierea CORECTA a corpului

By octombrie 20, 2023februarie 17th, 2024No Comments
Urmareste mai jos serialul video despre Symmetry Ryoho

Suntem nespus de bucuroși să aducem în atenția terapeuților din România o tehnica complet nouă pentru lumea occidentală.

Symmetry Ryoho este o modalitate terapeutică blândă, sigură și noninvazivă de a ajuta corpul să își regăsească aliniamentul corect, echilibrul și simetria, ce provine din Japonia. Este pentru prima oară când această tehnică se predă în afara granițelor Japoniei.

Andrew Dwayne Ja Quenex, singurul non-japonez căruia i-a fost permis accesul la cursuri și care are acceptul maestrului său de a preda această tehnică, se prezinta si face in filmarea de mai jos o scurta introducere in subiect:

Într-un serial video disponibil mai jos, Andrew răspunde la întrebările Nausicăi Vințan despre Symmetry Ryoho. Vă invităm să urmăriți cele câteva episoade ale interviului:

Episodul 1:  Corpul dorește să se vindece

Andrew vorbește despre capacitatea naturală a corpului de a-și regăsi postura corectă, de a se îndrepta, atunci când primește stimulii potriviți.

In Symmetry Ryoho nu se foloseste forta, este o tehnică blandă si foarte sigură, noninvazivă. Symmetry se predă acum in Romania la Centrul BioFocus, pentru prima oară in afara granitelor Japoniei, iar Andrew spune: „România pare să fie în locul ales de Dumnezeu, primul loc în afara Japoniei pentru ca această cunoaștere să înflorească și să devină parte din conștiența oamenilor.

Episodul 2:  Misterul din spatele tehnicii Symmetry Ryoho

Andrew Dwayne Ja Quenex vorbeste despre felul în care funcționează tehnica.

Symmetry Ryoho  este o creație, un sistem original, care nu provine din si nu combina alte tehnici consacrate.

Episodul 3:  Istoria Symmetry Ryoho

Andrew povestește cum a fost creata tehnica Symmetry Ryoho si experiența sa de a fi vizitat locul în care a luat naștere aceasta.

Episodul 4:  Cine poate invata Symmetry Ryoho

Este nevoie să ai cunoștințe preliminare pentru a putea învăța această tehnică? Andrew explică de ce Symmetry  poate fi învățată de către aproape orice persoană, cu sau fără cunoștințe legate de terapii.

Episodul 5:   Beneficiile Symmetry Ryoho pentru pacienți

Andrew detaliază efectele pe care tehnica le are asupra corpului fizic al pacienților, la interior și la exterior.

Vorbește de asemeni despre beneficiile alinierii corecte a corpului pentru sportivi sau mai putin sportivi și despre efectele asupra stării generale de sănătate a pacienților.

Testimonial 1: Elena, pacient si translator pentru mai multi pacienti ai lui Andrew, explica beneficiile resimtite de ea in urma tratamentelor.

Testimonial 2: Ligia, beneficiar al tratamentelor Symmetry de mai multi ani    vorbeste despre rezultatele tratamentelor asupra sa.

Va invităm la cursul de predare a tehnicii Symmetry Ryoho organizat la Centrul BioFocus: https://centrulbiofocus.ro/cursuri/curs-symmetry-ryoho/

Leave a Reply

Deschide discutia
Buna, iti multumim ca ai accesat site-ul nostru!
Cum te putem ajuta?