Ce este drenajul limfatic si de ce este necesar pentru o  mai buna functionare a organismului? De ce este mai eficient drenajul limfatic decat renumitul masaj anticelulitic?

Vino sa afli la cursul nostru !

Sistemul limfatic are o mare importanta in buna functionare a organismului nostru. Daca el nu si-ar indeplini menirea, am fi mult mai expusi infectiilor si bolilor de orice natura.

Specialiştii spun că drenajul limfatic asigură o curăţire şi o regenerare profundă a organismului, de aceea, îl recomandă în completarea regimurilor de detoxifiere pentru un rezultat optim. Tot prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism şi se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, mult temuta şi nedorita celulită, care deşi nu este o boală, afectează starea de bine a majorităţii femeilor.

Tot specialiştii menţionează îmbunătăţirea functiei sistemului imunitar, combaterea senzaţiei de picior greu care apare din cauza sedentarismului şi deshidratării, ameliorarea calităţii somnului, a unor probleme circulatorii… si cate si mai cate …

Inscrie-te chiar azi!

Modulul III – Drenaj Limfatic
Cursul de Drenaj Limfatic reprezinta unul dintre cele 4 module necesare pentru a primi calificarea de TEHNICIAN MASEUR, dar il poti urma si separat in cazul in care doresti aprofundarea cunostintelor in domeniul masajului. Acest modulul cere absolvirea prealabila a Modulului I – Masaj Somatic.
Durata cursului: 7 saptamani, 2 intalniri pe saptamana, marti si joi, a cate 4 ore, dimineata intre 09 - 13 sau seara intre 18 - 22.

Pret integral: 1000 ron; Cu reducere, daca ai facut deja primul modul = 900 ron. (Pretul nu include costurile de examinare) - la care se mai pot aplica reduceri (vezi pagina de REDUCERI - PROMOTII ).

*Cursul poate fi achitat in maxim 3 rate pe perioada celor 7 saptamani de desfasurare;
* Taxa de examinare- 100 ron.
Diploma dobandita: Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului in care sunt inscrise competentele dobandite.

Materii parcurse:
 • Teoria drenajului limfatic
 • Anatomia si fiziologia omului
 • Comunicare si elemente de psihologie:
 • Igiena si securitatea muncii
 • Planificarea sedintelor de masaj si intocmirea documentelor de evidenta
 • Autopregatirea in vederea efectuarii masajelor;
 • Aplicarea drenajului limfatic
 • Aplicarea masajului anticelulitic combinat cu drenajul limfatic regional
 • Asocierea drenajului limfatic cu alte tipuri de terapii (aromoterapie)

In cadrul cursurilor oferite de Centrul Biofocus se pune un accent major pe partea practica, si pentru ca stim cat de necesara este experienta diversificata, am stabilit parteneriate cu diversi colaboratori (vezi pagina parteneri).

Acest tip de terapie se deosebeste substantial de celelalte tipuri de masaj din punct de vedere al modalitatii de executie .

Tehnica efectuata incorect poate duce la blocarea sistemului limfatic, cu repercursiuni foarte neplacute pentru client. De aceea, in cadrul cursului nostru de drenaj limfatic, punem deosebit accent pe importanta alegerii ritmului si presiunii corecte, precum si pe succesiunea corecta a pasilor drenajului limfatic.
In timpul unei sedinte de drenaj limfatic efectuate corect, pacientul intra intr-o stare asemanatoare unei meditatii profunde: se asterne pacea si linistea mintii, gandirea devine clara iar emotiile negative scad in intensitate. Corpul intra intr-o stare de vindecare generala si durabila, efectele fiind foarte puternice in primele 24 de ore, resimtindu-se si in urmatoarele zile.
La Centrul Biofocus va asteapta o echipa de specialisti pregatiti sa va impartaseasca experienta lor si toate cunostintele necesare.
Fiecare sedinta de curs dureaza 4 ore, circa o treime din timp fiind dedicata predarii anatomiei sistemului limfatic.
Restul timpului este dedicat practicii, fiecare cursant avand timp suficient pentru a-si insusi si aprofunda tehnica in mod corect.

Obiective urmarite:
 • Capacitatea de a aplica tehnicile de studiate in drenajului limfatic
 • Capacitatea de a aplica tehnicile de studiate in masajul anticelulitic combinat cu drenajul limfatic regional
 • Stabilirea relatiei dintre maseur si pacient/client
 • Autopregatirea in vederea masajului. Refacerea potentialului de lucru al maseurului
 • Aplicarea normelor de igiena si securitatea muncii

Cursurile se vor tine la sediul Centrului BioFocus , Calea Calarasilor nr.161 (intre Facultatea Hyperion si hala Traian)

Completand formularul de inscriere

Detalii suplimentare la 0773 733 114.

sau e-mail office@centrulbiofocus.ro

Rezerva un loc chiar azi!

Modulul III – Drenaj Limfatic
Cursuri complementare: Presopunctura pentru toti, Masajul pe scaun, Curs de Prim Ajutor