Modulul I – Curs Masaj Somatic PLUS

NOU!   Inscrie-te la cursurile din Bacau

In cadrul cursului acreditat de masaj de intretinere si relaxare am introdus CONCEPTUL ORIGINAL “SOMATIC PLUS”, aparut din dorinta noastra de a te pregati de la inceput atat de bine si de complex, incat sa capeti increderea ca poti sa iti faci clienti, chiar de la terminarea primului modul de curs!

IN ACELASI PRET, am adaugat pentru tine 4 microcursuri care sa iti imbogateasca intr-un mod fericit pregatirea de baza!

Valoarea cursului SOMATIC PLUS este de 2300 ron.

 

PRET SPECIAL, acum redus la 1500 ron.

 

Pretul include taxa de examinare de 100 lei.

  • Modulul poate fi achitat in maxim 3 rate, pana la finalul celei de a patra saptamani din cele sapte sau a celui de-al doilea weekend din cele trei.
  • Beneficiati de reducere de 500 ron fata de pretul integral daca parcurgeti in decursul unui an toate cele 3 module in cadrul scolii noastre. Reducerea se aplica la modulul 3.
  • La achitarea integrala a tuturor celor 3 module inca de la inceputul primului curs, se aplica o reducere de 400 ron.
Programul SOMATIC PLUS contine toate cerintele programei acreditate:
  • Masajul SOMATIC de intretinere, relaxare, tonifiere si manevre de masaj anticelulitic;
  • Teoria masajului somatic de intretinere si relaxare;
  • Elemente de anatomia si fiziologia omului;
  • Aplicarea masajului de intretinere si relaxare: regional, general;
  • Ergonomia in practica masajului;
  • Autopregatirea in vederea efectuarii masajelor;
  • Asocierea masajului manual cu alte tipuri de terapii;
  • Comunicare si interactiune cu clientul;
  • Igiena si securitatea muncii;
si,         IN PLUS:

WORKSHOP “Asezarea mesei de masaj si manuirea prosoapelor”

Vei invata cum se alege si regleaza o masa de masaj, cum se aranjeaza cearsaful/prosoapele pe ea si cum se manipuleaza prosoapele pe client in timpul masajului, pentru a-i asigura intimitate. Afla mai multe aici.

MICROCURS “Notiuni esentiale de aromaterapie”

Un curs foarte util, in care vei invata si intelege: ce este aromaterapia, ce este un ulei esential, care sunt efectele uleiurilor esentiale asupra corpului fizic, mental si emotional, cum se aplica aromaterapia in masaj si care sunt efectele terapeutice, indicatii si contraindicatii majore in aromaterapie, furnizori de incredere. Afla mai multe aici.

MICROCURS “ Presiunile de echilibrare energetica”

Notiuni de energetica umana, presiunile de echilibrare.  Preluate din medicina traditionala chineza, pregatesc clientul pentru terapie, usurand in acelasi timp munca terapeutului. Afla mai multe aici.

CURS DE INDRUMARE “Primii pasi in cariera de maseur”

Fie ca doresti sa faci din masaj o meserie, fie ca doresti doar sa iti rotunjesti veniturile, am conceput special pentru tine acest curs ce contine toate informatiile necesare unui maseur: amenajarea cabinetului, materialele si consumabilele necesare, reguli de igiena si protectia muncii, notiuni de ergonomie in masaj, de comportament cu clientul si chiar legislatia legata de infiintarea unei firme. Afla mai multe aici.

Aceasta combinatie unica de tehnici de masaj precum si metodele de predare si invatare eficienta folosite, ajuta ca la finalizarea cursului Somatic PLUS sa fii deja echipat cu o paleta mult mai larga de competente. De aici rezulta:

  • posibilitatea de a profesa cu succes masajul ca terapeut independent, dupa un interval de instruire intensiva foarte redus;
  • sanse de angajare si de castig crescute;
  • servicii mai bune pentru clientii pe care deja ii ai;
  • posibilitatea de a iti autofinanta pregatirea ulterioara din banii castigati din masaj;
  • in doar 7 saptamani vei constata producerea unui salt urias de cunoastere, autocunoastere, constientizare a propriei fiinte si a minunatei complexitati a organismului uman.
Actele necesare pentru înscriere – original (pentru verificare) si copie xerox :

  • certificat de nastere;
  • buletin/carte de identitate/ pasaport;
  • ultima diploma de studii, minim diploma de liceu (12 clase), diploma de bacalaureat nu este obligatorie;
  • certificatul de casatorie sau de divort, daca este cazul;
  • adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea ” clinic sanatos/apt pentru efort – pentru curs Maseur” in original ;
  • formular de inscriere – se completeaza la secretariatul nostru
  • prima rata pentru curs (minim 300 ron)
La inceperea fiecarui modul se va incheia un contract de studii pentru fiecare cursant in parte;
Actele se aduc la sediul nostru din Calea Calarasilor, nr.161, etaj 4 (Cladirea Traian Center, in apropiere de Facultatea Hyperion si Hala Traian), sau se trimit pe email/wapp.

Diploma dobandita in cadrul cursului acreditat de masaj de intretinere si relaxare: Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului in care sunt inscrise competentele dobandite.

Atentie! Pentru obtinerea acestei diplome trebuie sa fii absolvent de liceu, cu sau fara diploma de bac. Daca nu indeplinesti aceasta conditie, nici o problema, vei obtine diploma Centrului BioFocus.

Cursul de Masaj Somatic constituie unul dintre cele 3 module necesare pentru a primi calificarea de MASEUR, dar poate fi urmat si de sine statator. Pentru a obtine Diploma cu Calificarea de Maseur este necesara parcurgerea tuturor celor 3 module de curs, cu durata totală de 28 săptămâni. Afla mai multe despre diploma de maseur aici.

Cursuri Masaj Acreditate
Recunoscute National / International

Serii de cursuri in timpul saptamanii
7 săptămâni – 2 intalniri pe saptamana a cate 4 ore, luni si miercuri, dimineata intre 09 – 13 sau seara intre 18 – 22.

Serii de cursuri in weekend
3 weekend-uri conform programului atasat,
Sambata: 10:00 – 19:00, Duminica: 9:00 – 16:00

Un curs minunat, unde am cunoscut oameni si profesori calzi si empatici, bucurosi sa impartaseasca tot ce stiu si de unde nu ai cum sa pleci fara sa stii sa faci un masaj complet si corect. Am asteptat fiecare ora de curs cu nerabdare.

MORARU ANCA BOGDANA

Sunteți oameni extraordinari!
În afară de informațiile tehnice ale cursului, implicarea și dăruirea voastră către noi au produs deschideri frumoase și s-a format un grup de care imi voi aminti cu mare drag. Mulțumesc tuturor! Centrul de formare Biofocus își merită numele. Am fost la câteva cursuri de formare pe parcursul vieții si acesta face diferența: cursuri bine structurate, profesori implicați, spirite vii și suflete frumoase.
Mă înclin cu respect!

AIDA STANESCU
Reduceri!

Daca doresti sa te inscrii la oricare dintre cele 4 microcursuri, te rugam apeleaza 0773733114 pentru data desfasurarii si inscriere.

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.

S-ar putea să-ți placă și…