Clase de Practica a Meditatiei

Aceste clase de Meditatie sunt destinate oricarei persoane care doreste mai multa liniste mentala, mai mult echilibru si stabilitate emotionala, care doreste sa gaseasca drumul catre  sine.

SCOPUL CLASELOR

Sa ne oferim timp si deschidere pentru a privi in interior si sa invatam moduri prin care sa ne relaxam si sa ne linistim mintea si trupul.

Sa invatam moduri prin care sa permitem sa iasa incet, incet, din noi bagajele acumulate in viata, sa ne intelegem mai bine si sa ne acceptam fara sa ne judecam.

Sa invatam moduri prin care am putea sa aducem in vietile noastre armonie, voie buna si pozitivitate.

Incercam sa cream un spatiu in care toti participantii, impreuna, sa sustinem si sa fim sustinuti, cu intelegere si fara judecare, in acest proces de vindecare si de cunoastere a noastra.

In momentul in care simti ca iti doresti aceasta pentru tine, te invitam sa ni te alaturi.

Iti dorim tot ce este mai bun!

CUNOASTERE
Meditatia este un mod prin care putem patrunde in aspecte din ce in ce mai profunde ale fiintelor noastre.

NOI – DINCOLO DE MISCARE
Exista aspecte in fiintele noastre dincolo de miscarile din noi, asa cum le stim –
ganduri, sentimente si stari, senzatii fizice.

OBSERVARE
Avem in noi un instrument foarte valoros: atentia sau observarea. Dezvoltarea acestei abilitati de a observa miscarile din noi (ganduri, trairi, senzatii,) ne ajuta ca, incet-incet, sa nu ne mai identificam cu ele si, astfel, poate sa apara constientizarea unui spatiu intre noi si aceste miscari.

DEZIDENTIFICARE SI ALEGERE
Prin dezidentificare de aceste miscari din noi (ganduri, trairi, senzatii) si prin descoperirea spatiului dintre noi si miscari, apare la un moment dat capacitatea de a alege ce ganduri sau trairi sa  implinim si ce sa evitam sa manifestam. Mai apare si posibilitatea de a constientiza ce este dincolo de miscari.

PURIFICARE SI VINDECARE
Cand incepem sa alegem din ce in ce mai des sa implinim ganduri si trairi constructive si benefice, atat noua, cat si celorlalti, fiintele noastre incep sa se curate de energii de frecvente joase , APARE purificarea. Treptat, se transforma calitatea vibrationala a campului fiintelor noastre in mod benefic. Aceste modificari declanseaza corectii si la nivelul structurilor fizice ale fiintelor noastre, putand astfel sa apara vindecare si regenerare.

Dar meditatia, ca si orice altceva, nu se poate cunoaste prin vorbe, asa ca va invitam la practica.

  • imbracaminte comoda, care sa nu te stranga sau jeneze in nici un fel.
Formator cursuri de meditatie si reconectare corporala

Andreea Iliescu

Sunt doar un om printre oameni.

Candva am lucrat ca inginer, pentru vreo 9 ani, pana la sfarsitul anului 2010, cand pentru mine nu a mai avut sens acel fel de a trai.

In 2005 am facut cunostinta cu qigong - ul, o prietena draga mie mi-a daruit de ziua mea un curs de qigong la scoala qilingong a maestrului Lin Kai Ting.

In 2011 a intrat in viata mea masajul, iar in 2014 viata mi-a oferit in dar calea reiki-ului, iar treptat practica masajului s-a estompat.

In 2011 si 2012 au aparut in viata mea fiinte precum Eckhart Tolle, Mooji, Sri Vasudeva, care au avut un impact major asupra mea.

Din 2016 am intrat in contact si cu invatatura oferita de maestrul Cezar Culda.

Am descoperit multe invataturi care mi-au fost si imi sunt de folos si din ortodoxism (poate si datorita prezentei catorva preoti in familia mea) si buddhism.

Candva, prin 2007, Viata a inceput sa aduca in fata mea o paleta de situatii „foarte provocatoare”. Singurul lucru care m-a ajutat sa raman "la suprafata”, a fost meditatia. In timp, meditatia a inceput sa imi atinga fiinta in moduri nebanuite si neinchipuite vreodata de mintea mea. In 2014, acestei calatorii interioare s-a alaturat si reiki-ul. Meditatia si reiki-ul s-au impletit cumva in viata mea ca un mod de trai ce a oferit si ofera fiintei mele o cale de cunoastere si de vindecare.

Treptat am descoperit ca viata chiar poate fi o binecuvantare si nu o lupta pentru supravietuire. Si sunt foarte recunoscatoare tuturor celor care m-au ajutat, m-au sprijinit si mi-au daruit din invatatura dansilor.

Daca permitem, „Viata” ne-ar putea purta in cel mai minunat si intelept mod si ne-ar putea imbogati fiintele dincolo de orice asteptare.

Ne-am propus ca prin clasele de meditatie si de reconectare corporala de la BioFocus sa incercam si sa reusim sa devenim constienti de obstacolele din noi care blocheaza sau incetinesc aceasta „curgere a vietii” si de a gasi moduri de a ne elibera de ele. Iar ca si consecinta, fiintele noastre sa fie preluate si purtate de "Intelepciunea Tainica”…

Fie ca Lumina fiintelor voastre sa fie mereu vie, sa sporeasca si sa va poarte spre desavarsire, mereu spre dimensiuni din ce in ce mai subtile … si ...
fie ca aceasta „Intelepciune Tainica” sa va binecuvanteze fiecare zi din viata!

„Am simțit la clasele de meditație că prima mea „acasă” e corpul meu. E ca și cum aș fi fost oarecum “homeless” până acum…

E minunat să intru în casa sufletului meu, care e mereu aici, cu mine, caldă, curată, iubitoare, primitoare. De-acum mă pot uita la lumea de afară prin ochi, ca prin ferestre, fără să mai aștept nimic.”

Valentina Nae

Clasele se tin online, pe zoom:

Miercurea:
7.00 – 8.00

Duminica
7.00 – 8.00

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici sau suna-ne la 0773733114.

Urmareste-ne si pe Facebook!

Pentru o buna desfasurare a claselor, va rugam sa va anuntati participarea in avans la tel. 0773733114  sau prin mesaj pe whatsapp.

COST: 30 lei sedinta de grup

100 lei sedinta 1 la 1

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.

S-ar putea să-ți placă și…