Clase de Practica a Meditatiei

Aceste clase de Meditatie online sau in persoana sunt destinate oricarei persoane, care doreste mai multa liniste mentala, mai mult echilibru si stabilitate emotionala, care doreste sa gaseasca drumul catre  sine.

SCOPUL CLASELOR

Sa ne oferim timp si deschidere pentru a privi in interior si sa invatam moduri prin care sa ne relaxam si sa ne linistim mintea si trupul.

Sa invatam moduri prin care sa permitem sa iasa incet, incet, din noi bagajele acumulate in viata, sa ne intelegem mai bine si sa ne acceptam fara sa ne judecam.

Sa invatam moduri prin care am putea sa aducem in vietile noastre armonie, voie buna si pozitivitate.

Incercam sa cream un spatiu in care toti participantii, impreuna, sa sustinem si sa fim sustinuti, cu intelegere si fara judecare, in acest proces de vindecare si de cunoastere a noastra.

In momentul in care simti ca iti doresti aceasta pentru tine, te invitam sa ni te alaturi.

Iti dorim tot ce este mai bun!

CUNOASTERE
Meditatia este un mod prin care putem patrunde in aspecte din ce in ce mai profunde ale fiintelor noastre.

NOI – DINCOLO DE MISCARE
Exista aspecte in fiintele noastre dincolo de miscarile din noi, asa cum le stim –
ganduri, sentimente si stari, senzatii fizice.

OBSERVARE
Avem in noi un instrument foarte valoros: atentia sau observarea. Dezvoltarea acestei abilitati de a observa miscarile din noi (ganduri, trairi, senzatii,) ne ajuta ca, incet-incet, sa nu ne mai identificam cu ele si, astfel, poate sa apara constientizarea unui spatiu intre noi si aceste miscari.

DEZIDENTIFICARE SI ALEGERE
Prin dezidentificare de aceste miscari din noi (ganduri, trairi, senzatii) si prin descoperirea spatiului dintre noi si miscari, apare la un moment dat capacitatea de a alege ce ganduri sau trairi sa  implinim si ce sa evitam sa manifestam. Mai apare si posibilitatea de a constientiza ce este dincolo de miscari.

PURIFICARE SI VINDECARE
Cand incepem sa alegem din ce in ce mai des sa implinim ganduri si trairi constructive si benefice, atat noua, cat si celorlalti, fiintele noastre incep sa se curate de energii de frecvente joase , APARE purificarea. Treptat, se transforma calitatea vibrationala a campului fiintelor noastre in mod benefic. Aceste modificari declanseaza corectii si la nivelul structurilor fizice ale fiintelor noastre, putand astfel sa apara vindecare si regenerare.

Dar meditatia, ca si orice altceva, nu se poate cunoaste prin vorbe, asa ca va invitam la practica.

  • imbracaminte comoda, care sa nu te stranga sau jeneze in nici un fel.
Formator cursuri de meditatie si reiki, Maestru reiki in sistemul Komyo ReikiDo

Andreea Iliescu

Candva, prin 2007, Viata a inceput sa aduca in fata mea o paleta de situatii „foarte provocatoare”. Singurul lucru care m-a ajutat sa raman "la suprafata”, a fost meditatia. In timp, meditatia a inceput sa imi atinga fiinta in moduri nebanuite si neinchipuite vreodata de mintea mea.

Daca permitem, „Viata” ne-ar putea purta in cel mai minunat si intelept mod si ne-ar putea imbogati fiintele dincolo de orice asteptare.

Ne-am propus ca prin clasele de meditatie de la BioFocus sa incercam si sa reusim sa devenim constienti de obstacolele din noi care blocheaza sau incetinesc aceasta „curgere a vietii” si de a gasi moduri de a ne elibera de ele. Iar ca si consecinta, fiintele noastre sa fie preluate si purtate de „Intelepciunea Tainica”…

Fie ca Lumina fiintelor voastre sa fie mereu vie, sa sporeasca si sa va poarte spre desavarsire,
mereu spre dimensiuni din ce in ce mai subtile … si ...
fie ca aceasta „Intelepciune Tainica” sa va binecuvanteze fiecare zi din viata!

Clasele se tin online, pe zoom:

Miercurea:
7.00 – 8.00

Duminica
7.00 – 8.00

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici sau suna-ne la 0773733114! Urmareste-ne si pe Facebook!

Pentru o buna desfasurare a claselor, va rugam sa va anuntati participarea in avans la 0773733114, tel. sau mesaj wapp.

COST: 30 lei

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.