Atelier de construit Dreamcatcher

Atelierul este practic si se adreseaza tuturor celor care vor sa aiba si sa lucreze cu un dreamcatcher, iubitorilor de natura si celor care isi doresc sa experimenteze viata intr-un mod creativ.

Captatorul de vise este realizat în mod tradițional folosind lemn de salcie  pentru a crea cercul, pene, pietre si ată. În timpul nopții, captatorul de vise captează în cercul, în pietrele sale, energiile negative, iar când este lovit de primele raze ale soarelui dimineții, aceste energii se dezintegrează, se împrăștie.

Potrivit shamanilor americani si siberieni, captatorul de vise atrage în timpul nopții energia negativă, ajutandu-ne astfel sa avem o energie pozitivă în timpul somnului, vise frumoase si pline de informatii benefice.

Captatorul de vise contribuie la creșterea spirituală a celor care îl au in case, deoarece favorizează gândurile benefice și visele pline de semnificație pentru a fi interpretate, pentru a progresa în viață.

Atunci cand iti construiesti singur dream catcherul, il impregnezi cu energia ta unica, il „setezi” pentru a functiona pe frecventa ta si te setezi pentru a interactiona cu el la toate nivelurile. Acesta este un proces de creatie in cadrul caruia constientul se conecteaza cu fire nevazute la marele inconstient colectiv de unde (pro)vin si visele si inspiratia noastra.

  • Ce este dreamcatcher-ul. Istorie si legende;
  • proprietatile „terapeutice” ale acestuia;
  • cum se construieste un dreamcatcher, cum alegem materialele si de ce;
  • cum lucram cu dreamcatcher-ul pentru protectia si linistea somnului, pentru protectia si curatarea spatiului, pentru cresterea noastra spirituala

Ce vom lucra practic:

  • Vom construi un dreamcatcher;
  • Exercitii de lucru cu dreamcatcher-ul, modalitati de programare si curatare.
Fondator, Formator si Tehnician Maseur

Camelia Mihalachi

De formatie tehnica (inginer, programator), tot timpul am simtit nevoia de a ma intoarce catre mine. Mereu am fost atrasa catre terapiile alternative, dar cele mai dragi mi-au fost intotdeauna plantele – natura. De mic copil mergeam cu parintii si fratele meu pe dealuri, la cules plante medicinale. Astazi fratele meu este unul dintre putinii medici care practica si terapiile alternative, iar eu … am ajuns in aceasta minunata familie, Centrul BioFocus, unde va invit si pe voi

Tehnician Maseur si Formator cu experienta de predare din anul 2012 la scoli de masaj de renume. Practicant de masaj terapeutic, reflexoterapie, presopunctura, shia-tsu, masaj pe scaun.

Cunostinte aprofundate de plante medicinale, aromaterapie. Fac parte dintre cei putini care isi culeg singuri plantele de care au nevoie si isi prepara leacurile necesare – ceea ce va invit si pe voi.

Instructor outdoor (instructor pentru activitati in aer liber), cu experienta in activitati de team-building si leadership, jocuri pentru adulti si copii;

Ghid montan si iubitoare de drumetii, alpinism si escalada;

Pasionata de sport (sub orice forma), arta, traditii si folclor;

Cautator pe calea vietii …

Invitat special: Octavian Mihăilă

Octavian Mihăilă, practicant al artei autocunoașterii, călătorește de 20 de ani pe drumul descoperirii puterii interioare.

Psiholog, un fin cunoscător al Eu – lui uman, psihopedagog al entităților supradotate, Octavian
considera că „dacă nu îți cunoști mentalul, nu știi unde se termină”.

Îi place să învețe de oriunde, caci „învățatul nu se termină în nici o viață”.

Seria I: 19 decembrie 2022

Seria II:  3 martie 2023

Seria III: 19 iulie 2023

Seria IV: 11 octombrie 2023

Program: 17:30 – 21.30

Iti punem la dispozitie:

  • suport de curs scris, pentru a avea referintele de baza atunci cand lucrezi cu dreamcatcher-ul;
  • materialele necesare pentru a crea un dreamcatcher;
  • toate ustensilele necesare

In pretul atelierului intra dreamcatcher-ul pe care il vei construi din materialele puse la dispozitie.

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din pretul cursului.

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici sau suna-ne la 0773733114! Urmareste-ne si pe Facebook!

COST: 350 lei

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.

S-ar putea să-ți placă și…