CURS Reiki – Gradul 1

Reiki este o metoda de a ac­cesa sursa de energie universala, pentru a prelua in mod natural o cantitate de energie care va fi transferata apoi cuiva, in interesul si spre binele acestuia.

Metoda USUI SHIKI RYOHO permite practicantilor atingerea unei forme maxime, pe toate planurile: fizic, spiritual si emotional.

Aceasta se traduce printr-o stare de sanatate mai buna, conectarea la divinitate si cresterea increderii in propria persoana. Dupa o anumita  perioada de practica, practicantul si cei din jurul sau vor constata o crestere a vitalitatii, schimbari importante de atitudine, claritate in gandire si in luarea deciziilor, o viziune mai larga asupra problemelor, mai multa hotarare si usurinta in viata curenta.

REIKI se adreseaza tuturor celor care au o minte deschisa si doresc sa-si recapete sanatatea, sa-si depaseasca conditia, sa-si limpezeasca mintea si sa eleveze spiritual.

Prin practica REIKI reusim sa intram in contact cu natura noastra divina si sa ne lasam ghidati de ea.

Terapeutii (maseurii) practicanti Reiki vor constata ca au palmele calde si activate in permanenta, ceea ce va face ca pacientii sa primeasca automat in terapie si o cantitate de energie vitala universala, in folosul si spre binele lor.

Un terapeut conectat la sursa de energie universala va deveni „canal” pentru aceasta, ceea ce face ca terapeutul sa transmita aceasta energie pura si vindecatoare clientului sau, incarcandu-se in acelasi timp cu energie reiki.

Maestru reiki in sistemul Usui Shiki Ryoho

Marcel Niță

Mi-am început călătoria în lumea terapiilor complementare în 1996, când am început să urmez cursurile Societății române de radiestezie, Fundația de inforenergetică Sf. Apostol Andrei, întemeiată de Comandorul Dumitriu Claudian.
Am fost profund transformat și impresionat de cunoașterea vastă adunat în această școală.
În 1999 am avut șansa să descopăr Reiki printr-un un elev al Maestrului Dumitru Hristenco și am primit acordajele de maestru în anul 2000 .
Am fost uimit de simplitatea și eficiența sistemului Reiki prin care, în urma acordajelor, terapeutul accesează sursa vitală universală de energie și o transmite pacientului în interesul și spre binele lui.
Din acel moment am simțit cum energia curge prin palmele mele continuu.
Am început cu autotratamentul, apoi cu tratamentul familiei, al prietenilor și vecinilor.

Din 2001 predau Reiki și, de-a lungul anilor, am avut nenumărate experiențe fericite cu pacienții și cursanții mei, uneori chiar cazuri spectaculoase de vindecare.

Sunt de părere că acest dar minunat, Reiki, poate aduce enorm de mult bine în viețile oamenilor și ca el trebuie împărtășit cu cat mai multă lume, spre binele suprem al tuturor.

In prezent o tratez pe dna. Ioana in varsta de 85 de ani, care, la 80 de ani, in urma operatiei de mastectomie a sanului stang, a tratamentului cu citostatice si radiatii a suferit de polineuropatie periferica. A inceput sa se deplaseze din ce in ce mai greu, pana a ajuns in caruciorul cu rotile. Nu reusea sa mai stranga palmele, sa apuce cu degetele de la maini. Labele picioarelor erau amortite, nu putea misca degetele. Avea nevoie de asistenta 24 h.

Incepand cu a 13 a sedinta a reusit sa-si foloseasca mainile si sa miste degetele de la picioare. Se deplaseaza singura cu ajutorul unui cadru cu rotile si nu mai are nevoie de asistenta in timpul zilei. Fiind o femeie educata, este foarte fericita ca a putut relua lectura, de recuperarea fortei musculare, a atentiei, a concentrarii si a dorintei de viata.  Dupa 21 de sedinte REIKI a inceput concomitent sedinte de kinetoterapie si masaj, fapt ce a dus la recuperarea ei spectaculoasa.

CURS INITIERE REIKI:
Seria I: 13 ianuarie 2024

Seria II: 20 aprilie 2024

 

Program:  10:30 – 18:30;

PRET:     300 lei
PENTRU REPARTICIPARE SE ACHITA DOAR 200 LEI, IN LOC DE 300.

Rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din valoarea cursului.

SESIUNI SAPTAMANALE DE PRACTICA REIKI:
Joia, orele 18:30 – 20:00
PRET:      50 lei / sesiune

Pentru inscriere la sesiunile de practica, va rugam  telefonati la 0773733114.

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici sau suna-ne la 0773733114! Urmareste-ne si pe Facebook!

Pret: 300 lei

 

 

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.

S-ar putea să-ți placă și…