Clase de Reconectare Corporala si Ancorare a starii de bine

Aceste clase sunt destinate oricarei persoane care are nevoie de mai multa liniste mentala, mai mult echilibru si stabilitate emotionala, care doreste sa se elibereze de tensiunile din corp, care cauta drumul catre  sine.

SCOPUL CLASELOR

Redobandirea si cresterea constientei in corp

Eliberarea tensiunilor din corp

Initierea si derularea procesului de desprindere si eliminare treptata a blocajelor (energie stagnanta si captiva in corp, datorata diverselor trairi si emotii care nu au putut fi eliberate in diverse perioade mai dificile din vietile noastre).

Ancorarea si cultivarea iubirii (sau a altei trairi benefice) si a starii de siguranta in corpul nostru, pentru a ajuta memoria corpului sa integreze efectele acestora.

Ca si consecinta, sistemul nervos va incepe sa transmita impulsuri de stimulare a secretarii hormonilor benefici (asa zisi hormoni ai fericirii) care ar putea avea impact asupra schimbarii starii inspre mai bine in fiintele noastre.

– Exercitii de resetare a nervului vag;
– Exercitii pentru ancorarea in starea de reglare ventrala si ancorarea starii de siguranta in corp;
– Scanare corporala, cu sau fara atingere;
– Tapari usoare pe traseul meridianelor energetice, urmand sensul de curgere al energiei prin acestea;
– Scuturari ale corpului sau respiratii;
– Ancorarea iubirii in corp.

Exercitiile sunt simple, usoare si neinvazive. Este nevoie doar de prezenta voastra. La fiecare practica vom exersa cateva din exercitiile propuse mai sus.

  • imbracaminte comoda, care sa nu te stranga sau jeneze in nici un fel.
Formator cursuri de meditatie si reconectare corporala

Andreea Iliescu

Sunt doar un om printre oameni.

Candva am lucrat ca inginer, pentru vreo 9 ani, pana la sfarsitul anului 2010, cand pentru mine nu a mai avut sens acel fel de a trai.

In 2005 am facut cunostinta cu qigong - ul, o prietena draga mie mi-a daruit de ziua mea un curs de qigong la scoala qilingong a maestrului Lin Kai Ting.

In 2011 a intrat in viata mea masajul, iar in 2014 viata mi-a oferit in dar calea reiki-ului, iar treptat practica masajului s-a estompat.

In 2011 si 2012 au aparut in viata mea fiinte precum Eckhart Tolle, Mooji, Sri Vasudeva, care au avut un impact major asupra mea.

Din 2016 am intrat in contact si cu invatatura oferita de maestrul Cezar Culda.

Am descoperit multe invataturi care mi-au fost si imi sunt de folos si din ortodoxism (poate si datorita prezentei catorva preoti in familia mea) si buddhism.

Candva, prin 2007, Viata a inceput sa aduca in fata mea o paleta de situatii „foarte provocatoare”. Singurul lucru care m-a ajutat sa raman "la suprafata”, a fost meditatia. In timp, meditatia a inceput sa imi atinga fiinta in moduri nebanuite si neinchipuite vreodata de mintea mea. In 2014, acestei calatorii interioare s-a alaturat si reiki-ul. Meditatia si reiki-ul s-au impletit cumva in viata mea ca un mod de trai ce a oferit si ofera fiintei mele o cale de cunoastere si de vindecare.

Treptat am descoperit ca viata chiar poate fi o binecuvantare si nu o lupta pentru supravietuire. Si sunt foarte recunoscatoare tuturor celor care m-au ajutat, m-au sprijinit si mi-au daruit din invatatura dansilor.

Daca permitem, „Viata” ne-ar putea purta in cel mai minunat si intelept mod si ne-ar putea imbogati fiintele dincolo de orice asteptare.

Ne-am propus ca prin clasele de meditatie si de reconectare corporala de la BioFocus sa incercam si sa reusim sa devenim constienti de obstacolele din noi care blocheaza sau incetinesc aceasta „curgere a vietii” si de a gasi moduri de a ne elibera de ele. Iar ca si consecinta, fiintele noastre sa fie preluate si purtate de "Intelepciunea Tainica”…

Fie ca Lumina fiintelor voastre sa fie mereu vie, sa sporeasca si sa va poarte spre desavarsire, mereu spre dimensiuni din ce in ce mai subtile … si ...
fie ca aceasta „Intelepciune Tainica” sa va binecuvanteze fiecare zi din viata!

„Mă simt nu doar calmă, ci și foarte relaxată la nivel fizic, cum nu am mai fost demult.
Cu siguranță că și datorită sesiunilor de meditație, sesizez mai des stările și zonele de încordare din corp și reușesc să îl detensionez pe perioade scurte .

Ce facem acum aduce mult mai multă conștiență în corp și chiar acum, savurez cu fiecare celula această stare …

Sunt foarte bucuroasă că au apărut aceste clase, Andreea !”

Nausica Vințan

Clasele se tin online, pe zoom:

Marti: 7.00 – 8.00

Vineri: 7.00 – 8.00

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici sau suna-ne la 0773733114.

Urmareste-ne si pe Facebook!

Pentru o buna desfasurare a claselor, va rugam sa va anuntati participarea in avans la tel. 0773733114,  sau prin mesaj pe whatsapp.

COST: 30 lei sedinta de grup

100 lei sedinta 1 la 1

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.

S-ar putea să-ți placă și…