Terapie vibrationala cu gonguri

Eveniment de terapie vibrationala cu gonguri – Terapia cu sunet este potrivita oricarei persoane care doreste mai multa stabilitate emotionala, relaxare mentala si care este deschisa sa se lase purtata de sunet catre profunzimile propriei fiinte.
Nu este necesara nici un fel de pregatire anterioara, nu e nevoie sa vizualizezi sau sa meditezi, trebuie doar sa te lasi in voia sunetului.
Luni, 24 iulie 2023
Orele 18:30 – 20:00
Pentru o mai bune organizare, rezervarea locului in sala se face odata cu achitarea pretului sesiunii de terapie.

Gongul este unul dintre cele mai vechi instrumente create de om, este instrumentul „rege” în crearea sunetelor terapeutice.

Vibrațiile pe care gongul le emană fac un „masaj” sonor ce activează procese de echilibrare la nivelul tuturor corpurilor ființei.

Urmând legile de aur ale rezonantei si lucrand în mod diferit pentru fiecare, sunetele reverbereaza pana la nivel celular, aducand echilibru, armonie, pace, conectare la Sinele Divin.

Cele mai frecvente beneficii resimtite de participanti sunt: relaxarea profunda si rapida, reducerea stresului, detensionarea musculara, eliminarea blocajelor emotionale,  ameliorarea atacurilor de panica, imbunatatirea calitatii somnului, cresterea creativitatii si a nivelului de energie, eliberarea unor blocaje fizice, mentale sau emotionale.

  • imbracaminte comoda, care sa nu te stranga sau jeneze in nici un fel;
  • o salteluta de yoga sau izopren;
  • o sticla cu apa.
Formator curs terapie cu sunet

Elisabeta Ghelber

Formator acreditat CNFPA Romania.
Terapeut terapii complementare, certificare diverse cursuri.

Operator holistic și Instructor, cu certificat de calitate și calificare a serviciilor profesionale SIAF Italia:

Gong Master nivel avansat, Certificare eliberata de Massimo Piazza - Gong Master Segnor italia, SIAF Italia.

Gong Master nivel intenational, certificare eliberata de Don Conreaux - Grand Master Gong (SUA), inițiator al practicii Gong Bath Sound Healing/Terapie Vibrationala.

” Experienta de a te scalda in baia de gong nu poate fi cuprinsa in cuvinte si nu seamana cu nimic!

Sunetele gongurilor planetare cu care lucreaza Elisabeta provin literalmente din spatii cosmice si isi transporta vibratiile armonice in cele mai profunde ascunzisuri ale fiintei.

Dupa cursul de Gong practitioner, am resimtit zile intregi efectele in constiinta si in corp si am ramas definitiv indragostita de gonguri!”

 

Nausica Vintan

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici sau suna-ne la 0773733114! Urmareste-ne si pe Facebook!

COST: 100 lei

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.