Curs de Masaj Pantai Luar corporal

Cursul este destinat in principal maseurilor, kinetoterapeutilor, terapeutilor de terapii manuale,  deoarece trebuie sa existe un bun control al atingerii si presiunii.

Pantai Luar vine din traditia Orientului Indepartat, din scoala practica thailandeza si indoneziana de terapii. Un astfel de masaj te poarta experiential, intr-o calatorie magica in Orientul indepartat.

Masajul Pantai Luar combina efectele unui masaj energic cu efectele plantelor si cu acțiunea relaxantă si vindecatoare a uleiurilor esentiale.

Pe corp se aplica saculeti fierbinti umpluti cu ierburi aromatice, terapeutice. Saculetii sunt tinuti intr-o combinatie speciala de uleiuri incalzite. Terapeutul exercita cu ajutorul lor miscari rapide si presiuni care au darul de a determina regenerarea celulara, eliberarea energiilor negative si a tensiunilor, revitalizand organismul.

In timpul masajului pe diverse părți ale corpului, din plantele aromatice din saculeti se eliberează  substanțe active si uleiuri esentiale care sunt absorbite de pielea pregatita de masajul cu ulei cald.

Pantai Luar este o tehnica de masaj mai putin cunoscuta, a carei prezenta in portofoliu te diferentiaza net de alti maseuri.

Pantai Luar este versatil:

  • se poate aplica partial (pe spate si gat) dar si pe intregul corp;
  • este foarte apreciat in anotimpul cald datorita efectului minunat asupra aspectului pielii, a rolului sau de detoxifiere, stimulare a metabolismului, peeling si drenaj al limfei;
  • este minunat in anotimpul rece, deoarece actioneaza in cazul afectiunilor tipice acestui sezon: reumatism,  artroza, dureri articulare, maini si picioare reci. Acest masaj incalzeste corpul, producand o senzatie de destindere totala;
  • concentrat exclusiv pe o anumita parte a corpului, masajul Pantai Luar diminueaza durerea in zona respectiva.
  • in orice sezon, relaxeaza si detensioneaza musculatura, purifica si echilibreaza intregul sistem energetic al corpului;
  • este recomandat persoanelor care sufera de anxietate, care sunt supuse stresului sau oboselii;
  • Pantai Luar intervine si amelioreza numeroase probleme  de sanatate cum ar fi: afectiuni ale vezicii urinare, crampe musculare, inflamatii abdominale, dureri de rinichi, problemele ficatului.

Atmosfera mistica, orientala, creata de mirosul luxuriant și căldura, vindecarea produsa de atingerea saculetilor, dau un sentiment de recreere și relaxare incredibile, o adevarata simfonie a simțurilor pentru client.

  • imbracaminte comoda;
  • doua prosoape mari;
  • papuci de interior.

Data:  17 august 2024

Orele:  10:00 – 19:00 (pauza 14:00 – 15:00);

 

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din pretul cursului.

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus

Trainer invitat

Lia Chirita

Specialist in masaj cu peste 13 ani experienta in domeniu.
A studiat La Chisinau tehnica masajului clasic, masajul curativ la adulti si copii la Chisinau – profesor Ilie Scutelnic.
Apoi a urmat cursul de masaj rusesc la Moscova (Rusia) – profesor Vladimir Turceac.
La Kiev (Ucraina) a studiat masajul Thailandez clasic (la podea), masajul Thai al talpilor, masajul Thai pe patul de masaj – scoala Vat Po.
In anul 2012 a participat la Campionatul International de masaj din Republica Moldova (Chisinau).
Campion al Basarabiei la SPA masaj – 2012
In anul 2013 a participat la Campionatul International de masaj din Israel (Ein-Bockek).
In luna Iunie a anului 2018 a reprezentat Romania in cadrul concursului de masaj din Georgia.
Multiple specializari in:
– Masajul arabesc;
– Masajul facial indian;
– Masajul facial de remodelare;
– Liposuctie manuala;
– Masajul facial si corporal cu bete de bambus – profesor: Antonio Ceroni;
– Masajul Lomi-Lomi, Masajul Pantai Luar – profesor: Irina Guzeeva;
– Masajul egiptean – profesor: Ahmed Abdel Fatah
Autor al:
– Fitness masaj de remodelare corporala;
– Masajul cu bete de lemn;
In perioada 2014-2019 a sustinut peste 120 seminare pentru maseuri si cosmeticiene, peste 60 de traininguri despre diverse tehnici de masaj, in Iasi, Constanta, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Galati, Sibiu, Bucuresti.

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici sau suna-ne la 0773733114.

Urmareste-ne si pe Facebook!

PRET : 600 lei (include doi saculeti pentru masaj Pantai Luar).

 

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.