Modulul III – Curs Drenaj Limfatic la Bacău

Cursul de drenaj limfatic este parte integranta din modulul III al calificarii de Maseur, modul in care se studiaza si Masajul Terapeutic.  Durata cursului de drenaj limfatic este de 5 saptamani si el poate fi urmat si de sine statator. Durata intregului modul III este de 14 saptamani.

Cursul de drenaj limfatic necesita absolvirea prealabila a modulului I – Masaj Somatic.

Drenajul limfatic este o tehnica tot mai solicitata in sistemul medical si nu numai, care, aplicata corect, te detaseaza net calitativ de maseurii care nu o practica.

Drenajul limfatic este o tehnica pe care putini terapeuti stiu sa o aplice corect, din simplul motiv ca foarte putine scoli o predau intr-un program special dedicat acesteia. Cunoasterea drenajului limfatic te diferentiaza net pe piata de terapeutii care nu stapanesc tehnica.

Pentru o multitudine de afectiuni, drenajul limfatic este o solutie de prima alegere din punct de vedere al eficacitatii;

La Centrul Biofocus se studiaza o combinatie de tehnici extrem de eficienta in tratarea celulitei: masajul anticelulitic combinat cu drenajul limfatic regional.

Inveti cum sa asociezi denajul limfatic cu aromoterapia, pentru un efect combinat, mai profund;

 • Teoria drenajului limfatic;
 • Anatomia si fiziologia omului;
 • Manevrele specifice drenajului limfatic si succesiunea lor;
 • Comunicare si elemente de psihologie;
 • Igiena si securitatea muncii;
 • Planificarea sedintelor de masaj si intocmirea documentelor de evidenta;
 • Autopregatirea in vederea efectuarii masajelor;
 • Aplicarea drenajului limfatic;
 • Aplicarea masajului anticelulitic combinat cu drenajul limfatic regional;
 • Asocierea drenajului limfatic cu alte tipuri de terapii (aromaterapie)

In cadrul cursurilor oferite de Centrul Biofocus se pune un accent major pe partea practica si pentru ca stim cat de necesara este experienta diversificata, am stabilit parteneriate cu diversi colaboratori (vezi pagina parteneri)

Actele necesare pentru înscriere – original (pentru verificare) si copie xerox :

 • certificat de nastere;
 • buletin/carte de identitate/ pasaport;
 • ultima diploma de studii, minim diploma de liceu (12 clase), diploma de bacalaureat nu este obligatorie;
 • certificatul de casatorie sau de divort, daca este cazul;
 • adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea ” clinic sanatos/apt pentru efort – pentru curs Maseur” in original ;
 • formular de inscriere – se completeaza la secretariatul nostru
 • prima rata pentru curs (minim 300 ron)
La inceperea fiecarui modul se va incheia un contract de studii pentru fiecare cursant in parte;
Actele se trimit pe email sau whatsapp,  iar adeverinta medicala in original se preda instructorului la prima intlnire.

Am creat un PROGRAM SPECIAL DE WEEKEND pentru voi:

Serii de cursuri in weekend

3 săptămâni – 2 intalniri pe saptamana, sambata si duminica, sambata: 10:00 – 19:00, duminica: 9:00 – 16:00

Cursul de drenaj limfatic face parte din Modulul III al calificarii de MASEUR, in cadrul caruia se studiaza si masajul terapeutic.

Drenajul limfatic poate fi urmat si separat de catre cei ce nu doresc sa studieze si masajul terapeutic, dar acest format de studiu NU beneficiaza de diploma acreditata. In acesta caz, pretul cursului de drenaj limfatic este de 1350 lei. Se primeste diploma de absolvire a Centrului BioFocus.

Pentru a studia drenajul limfatic este necesara cunoasterea in prealabil a masajului Somatic (Modulul I).

Modulul 3 se achita DOAR ONLINE, in rate esalonate pe durata celor 14 saptamani, nu mai tarziu de cel de-al patrulea weekend din cele sase.

Beneficiati de reducere de 500 lei fata de pretul integral daca parcurgeti in decursul unui an toate cele 3 module in cadrul scolii noastre. Reducerea se aplica la modulul 3.

La achitarea integrala a tuturor cele 3 module inca de la inceputul primului curs, se aplica o reducere de 400 ron.

Pentru a obtine diploma de calificare de maseur, este necesara sustinerea unei lucrari de diploma pe o tema aleasa. Examenul are loc cu examinatori autorizati numiti de Autoritatea Nationala de Calificari.

Diploma dobandita: Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului in care sunt inscrise competentele dobandite.

Atentie! Pentru obtinerea acestei diplome trebuie sa fii absolvent de liceu, cu sau fara diploma de bac. Daca nu indeplinesti aceasta conditie, nici o problema, vei obtine diploma Centrului BioFocus.

Cursul de drenaj limfatic este inclus in cel de-al treilea modul din cadrul programului de calificare pentru meseria de MASEUR, dar poate fi urmat si de sine statator. Persoanele care doresc sa studieze DOAR drenajul limfatic nu beneficiaza de diploma acreditata si nu pot obtine calificarea de maseur, acestea primesc diploma Centrului BioFocus. Acest modul cere absolvirea prealabila a Modulului I – Masaj Somatic.

Pentru a obtine Diploma de Maseur este necesara parcurgerea integrala a celor 3 module de curs, cu durata totală de 28 săptămâni. Afla mai multe despre diploma de Maseur aici.

Cursuri Masaj Acreditate
Recunoscute National / International

Un curs minunat, plin de oameni si profesori calzi si empatici, de unde nu ai cum sa pleci fara sa stii sa faci un masaj complet si corect. Am asteptat fiecare ora de curs cu nerabdare.

MORARU ANCA BOGDANA21.12.2018

Mulțumesc ambelor Oane. Sunteți oameni extraordinari!
În afară de informațiile tehnice ale cursului, implicarea și dăruirea voastră către noi a produs deschideri frumoase și s a format un grup de care mi voi aminti cu mare drag. Mulțumesc tuturor! Pot afirma direct că centrul de formare Biofocus își merită numele. Am fost la câteva cursuri de formare pe parcursul vieții si acesta face diferența: cursuri bine structurate, profesori implicați, spirit viu și suflete frumoase.
Mă înclin cu respect!

AIDA STANESCU

Pretul Modulului III este de 3300 lei, redus la 2800 lei daca ai facut primele 3 module in cadrul Centrului BioFocus, in interval de un an de la inceperea cursurilor. La acesta se adauga costul pregatirii pentru intocmirea si sustinerea lucrarii de diplomade 200 RON.

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook.
Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

S-ar putea să-ți placă și…