ACUM SI CU PROGRAM DE WEEKEND !
Masajul SOMATIC de relaxare, tonifiere si manevre de anticelulitic - toate cerintele programei acreditate
PLUS :
* Curs de MASAJ ANTICELULITIC
* Micro-curs: Aromaterapia in masaj, combinatia vindecatoare
* Micro-curs: Presiunile de echilibrare in masaj
* Curs de indrumare - Primii pasi in cariera de maseur

Aceasta combinatie unica de tehnici de masaj si metodele de predare si invatare eficienta folosite fac, ca la finalizarea cursului Somatic PLUS, sa fii deja echipat cu o paleta mult mai larga de competente. De aici rezulta:

 • posibilitatea de a profesa cu succes masajul ca terapeut independent, dupa un interval de instruire intensiva foarte redus;
 • sanse de angajare si de castig crescute;
 • servicii mai bune pentru clientii pe care deja ii ai;
 • posibilitatea de a iti autosustine pregatirea ulterioara in diverse tehnici de masaj;
 • in doar 7 saptamani vei constata producerea unui salt urias de cunoastere, autocunoastere, constientizare a propriei fiinte si a minunatei complexitati a organismului uman.
Cursul de masaj somatic constituie unul dintre cele 4 module necesare pentru a primi calificarea de TEHNICIAN MASEUR, dar poate fi urmat si de sine statator.

Durata cursului: 7 saptamani, 2 intalniri pe saptamana, luni si miercuri, a cate 4 ore, dimineata intre 09 - 13 sau seara intre 18 - 22.

Valoarea totala a cursului este de 1800 ron.
PRET SPECIAL: 1200 ron.

Pretul nu include taxa de examinare.
Taxa examinare - 100 ron

Cursul poate fi achitat in 3 rate pana in a patra saptamana de curs sau integral la inscriere cu Card Avantaj (5 rate).

Diploma dobandita: Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului in care sunt inscrise competentele dobandite.

Am conceput acest curs complex impreuna cu specialistii nostri si cu personalitati din domeniu pentru ca tu sa termini acest prim modul echipat deja cu competente certe, multiple, bine fixate!

La Centrul Biofocus ai ocazia de a invata de la specialisti dedicati MULT MAI MULT decat informatiile furnizate de obicei la astfel de cursuri. Pasiunea pentru masaj si atentia cu care ne ocupam de fiecare cursant in parte face ca, odata ce ne cunosti, sa astepti cu nerabdare fiecare sedinta!

Pentru Cursul de masaj anticelulitic se ofera la cerere DIPLOMA CENTRULUI BIOFOCUS, in care sunt inscrise toate competentele suplimentare dobandite.
La cursurile noastre participa in calitate de invitati, specialisti in domeniu sau in domenii conexe, ce contribuie cu experienta lor la largirea orizontului de cunoastere.
Curs masaj somatic - Materii parcurse:
 • Teoria masajului somatic;
 • Elemente de anatomia si fiziologia omului;
 • Aplicarea masajului somatic : regional, general;
 • Ergonomia in practica masajului;
 • Autopregatirea in vederea efectuarii masajelor;
 • Asocierea masajului manual cu alte tipuri de terapii;
 • Comunicare si interactiune cu clientul;
 • Igiena si securitatea muncii;

In cadrul cursurilor oferite de Centrul Biofocus se pune un accent major pe partea practica. Pentru ca stim cat de necesara este experienta diversificata, va oferim posibilitatea de:

 • a face practica asistata la sediul nostru,
 • de a participa ca si voluntari la evenimente sportive la care Centrul BioFocus este partener,
 • de a face practica la partenerii nostri.
Cursul poate fi achitat si IN RATE la sediul nostru, sau cu Card Avantaj sau Optimo Card de la Credit Europe Bank.
Obiective urmarite la curs masaj somatic:
 • Capacitatea de a aplica tehnicile de masaj studiate in masajul general si masajul pe regiuni
 • Tipuri de masaj :
 • Masaj de intretinere
 • Masaj stimulant-tonifiant
 • Masaj relaxant
 • Notiuni despre masajul anticelulitic
 • Mobilizări articulare si stretching
 • Asocierea eficienta a masajului manual cu alte tipuri de terapii (hidroterapie, termoterapie, electroterapie, aromoterapie)
 • Stabilirea unei relatii  profesionale, de incredere, intre maseur si pacient/client
 • Autopregatirea in vederea masajului. Refacerea potentialului de lucru al maseurului
Pentru cursantii nostri asiguram programe de practica la evenimente sportive la care participam cu echipe de voluntari si la partenerii nostri.

TESTIMONIALE:
AIDA STANESCU – “Sunteți oameni extraordinari!

În afară de informațiile tehnice ale cursului, implicarea și dăruirea voastră către noi au produs deschideri frumoase și s-a format un grup de care-mi voi aminti cu mare drag. Mulțumesc tuturor! Pot afirma direct că centrul de formare Biofocus își merită numele. Am fost la câteva cursuri de formare pe parcursul vieții si acesta face diferența: cursuri bine structurate, profesori implicați, spirit viu și suflete frumoase.
Mă înclin cu respect!

Îmi vine să plâng că s-a terminat somaticul dar sunt bucuroasă că încep alt modul.

PS: am să recomand cu drag să urmeze cursuri Biofocus, oricui mă va întreba”

MORARU ANCA BOGDANA: “Un curs minunat, cu oameni si profesori calzi si empatici, de unde nu ai cum sa pleci fara sa stii sa faci un masaj complet si corect. Am asteptat fiecare ora de curs cu nerabdare.”

Curs de masaj somatic PLUS – cum se desfasoara un curs la Centrul Biofocus

Fiecare sedinta de curs dureaza 4 ore, circa o treime din timp fiind dedicata teoriei. Vom studia elemente de baza ale anatomiei umane , pentru a putea intelege particularitatile masajului pe diverse zone ale corpului. Doua treimi din timp este dedicat exercitiului practic, fara de care partea teoretica nu are nici o valoare. Tehnicile sunt demonstrate de catre instructor iar, ulterior, cursantii exerseaza in perechi, fiecare dintre ei facand si primind masaj. Ei au astfel sansa de a invata nivelul corect de presiune si manevra aplicata, dar si de a simti efectele in propriul corp. Recomandam cu caldura studiul individual dupa fiecare lectie, acesta ajuta la fixarea informatiilor recent capatate si ofera feedback-ul atat de necesar inoorice proces de invatare. In plus, fiecare dintre noi are in preajma persoane dragi, oricand incantate sa primeasca un masaj de calitate. La toate acestea se adauga cursurile suplimentare de: masaj anticelulitic, atat de cerut, masaj cu bete de bambus, utilizarea aromaterapiei in masaj, presiunile de echilibrare in masaj si informatiile extrem de utile necesare unui start intr-o nou cariera, cea de maseur. In felul acesta, in urma absolvirii acestui curs de masaj somatic, veti detine toate informatiile teoretice si abilitatile practice necesare pentru a putea oferi servicii de calitate in acest domeniu. Cursurile noastre sunt acreditate de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Finalizand toate modulele din cadrul scolii noastre (masaj somatic, reflexogen, terapeutic si drenaj limfatic), veti obtine o diploma recunoscuta la nivel national, dar si international, daca veti fi interesati sa parcurgeti procedura de apostilare a acesteia. Centrul Biofocus va poate ajuta si in ceea ce priveste gasirea unui job.

Rezerva un loc chiar azi!

Modulul I – Masaj Somatic

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mentioneaza cursul pentru care doresti sa iti rezervi un loc:

Prin trimiterea acestui formular sunt de accord ca datele mele sa fie utilizate conform termenilor si conditiilor Centrului BioFocus

Cursuri complementare: Curs de masaj pe scaun, Curs masaj reflexogen, Curs drenaj limfatic, Curs masaj terapeutic, Curs de igiena, Curs de Prim ajutor