Curs de Terapie Zodiacală prin masaj

Cursul de terapie zodiacală prin masaj se adresează persoanelor si terapeuților care doresc să învețe lucruri noi, inedite, despre sine si viata.

Un urma insusirii cunoasterii si a tehnicii ce sta la baza acestei terapii zodiacale, terapeutul vă dobândi informații și modalități noi de exprimare terapeutică, ce îl vor ajuta să crească calitatea terapiei.

Cursul ajută să înțelegem mai profund  sistemul de arhetipuri zodiacale, mai exact, felul in care sistemul solar  amprenteaza fiecare semn zodiacal. Vom invata  cum putem sa armonizam energiile specifice ale fiecarui client, cum sa utilizam elixire alchimice in terapie si în viața noastră cotidiana.

Frumusețea este că, deși facem terapia pentru alții, aceasta ne transforma  profund si pe noi, terapeutii.

Această terapie a fost creată în scopul de a oferi o echilibrare a arhetipurilor zodiacale, urmărind să aducă în planurile fizic, mental si emotional o stare de bine, de armonie.

In terapie se folosesc anumite manevre de presopunctură si de masaj pe meridianul dominant al fiecarei zodii, se lucreaza cu anumite sunete sacre si se folosesc sinergii specifice de uleiuri esentiale, create de KIGAM, numite  elixire alchimice.

Pentru fiecare client, se vor alege uleiurile specifice zodiei sale:

Elixirele Kigam sunt cheia acestei terapii.

Ele sunt o combinație armonioasă de uleiuri vegetale și uleiuri esențiale pure si naturale asupra carora nu s-a intervenit pentru modificarea structurii sau stării lor de agregare, produse in concordanta cu principii biodinamice și natural alchimice, în acord cu legile terestre și cosmice.

Ce sunt Elixirele alchimice?

Un elixir alchimic se „construiește” de către un alchimist după structura unui copac: radacina (reprezinta aspectul vital al fiintei), tulpina (aspectul emotional) si coroana cu flori/fructe (aspectul mental-spiritual).

Cand cele trei aspecte: vital, emotional si mental-spiritual sunt imbinate coerent intr-un singur preparat (adica, ele comunica si se potenteaza reciproc), acesta capata calitatile unui elixir alchimic.

Elixirele Kigam au ca „radacina” pietrele semipretioase si uleiurile vegetale din componenta, ce alimentează aspectul vital al ființei.
Tulpina” este constituita de mixul de uleiuri esentiale in anumite proportii gandite si simtite, pentru a echilibra câmpul emotional al ființei.
Coroana cu flori și fructe” este invocatia si meditatia facute in momentul bine ales cand se prepara elixirul. Aceste energii impregnează armonic amestecul și ii dau putere!

Elixirele zodiacale Kigam au fost create sa activeze cele 12 arhetipuri, folosind o sinergie unica pentru fiecare zodie in parte.

Elixirele Elementelor naturii precum si cele ale Planetelor, armonizează ființa cu conștiința și energiile care guvernează fiecare Element / Planeta in parte.

  • Caracteristicile arhetipale ale fiecareia dintre cele 12 zodii;
  • Să lucrezi cu sunetele arhetipale corespunzătoare celor 12 zodii
  • Să lucrezi cu elixirele alchimice specifice
  • Să activezi, purifici și recunoști energiile zodiacale
  • Să activezi cele 12 meridiane energetice principale

Vei primi:

Opțional, contra cost, se poate achizitiona  și setul de uleiuri alchimice Sinergii planetare (10 buc).

Yogi Alchimist

Sha Hadim

Am petrecut ceva timp în India studiind și practicând în locuri sacre cu maeștri și inițiați în știința yoga.

Am studiat și practicat alchimia cu alchimiști indieni și europeni precum Tony Ceron, Swami Jee și alții.
Consider în acest moment al vieții mele, că nu are importanță cum se numește ceea ce practici, important este efectul pe care îl au asupra conștiintei tale metodele sau științele pe care le practici.

Practica mea are ca obiectiv înţelegerea profundă a Vieții.
Mă interesează obținerea și menținerea conștiintei profunde în activățile zilnice și pentru asta Trăiesc.
Dintre toate practicile și specializările pe care le-am parcurs în ultimii 30 de ani, cele mai importante sunt:
• Practicant Yoga din anul 1990
• Inițiat în Kriya Yoga, Rishikesh (India) – 2007; București – 2010 și Puri (India) –2014, pe linia Sri Yukteshvar
• Inițiat în Powa (Transferul Conștiinței) de către Lama Ole, Maestru pe linia Kagyu – 2001
• Curs Alchimie internă – Școala Longmen (Poarta Dragonului), Maestrul Școlii fiind Wang Liping – 2011
• Inițiat în Alchimie europeană, de către Tony Ceron, alchimist european – 2012
• Inițiat în Shivaismul Kashmirian și diverse ramuri yoga de către Andre Riehl, discipol al mai multor maeștri celebri, Jidhu Krishnamurti, Ma Ananda Moi, Lakshmanjoo – 2014
• Inițiat în Shivaismul Kashmirian de către Dr. Mark Dyczkowski, care trăiește și lucrează în India de aproape patruzeci de ani si este unul dintre cei mai importanți învățați ai lumii in Tantra și Kashmiri Trika Shaivism.
Atât un învățat, cât și un practicant, a fost inițiat de maestrul indian Swami Laksmanjoo în anul 1976. El are o diplomă de licență de la Banaras Hindu University și un doctorat la Universitatea Oxford, unde a cercetat shivaismul din Kashmir sub îndrumarea profesorului Alexis Sanderson.
• Profesor de yoga din 1991.
• Profesor de ştiinte ezoterice (Arhetipuri Angelice, Arborele Vieţii, precepte fundamentale de Alchimie) din 2009.
• Fondator al brandului alchimic KIGAM.
Motto-ul vieţii mele:
”Lumina divină în viaţa cotidiană”

SPA trainer & coach

Octavian Bernard

Am absolvit Facultatea EFS - Kinetoterapie și Motricitate Specială, unde am deprins bazele masajului și ale anatomiei umane .
Am descoperit lumea terapiilor spa în 2007 și am rămas în domeniu până în prezent.
În aproape 16 ani de practică, am avut prilejul sa colaborez cu centre Spa de renume din Romania si din Statele Unite.
Am petrecut 5 ani în jurul lumii, alaturi de un spa de renume in America, unde am avut posibilitatea de a ma forma ca terapeut, trainer si spa manager si am coordonat o echipa internationala de terapeuti minunați.
Din 2019 am luat decizia de a mă întoarce acasă, pentru a pune în practică tot ce am învățat, iar în ultimi ani am avut ocazia să descopăr un set vast de elixire magice create de Kigam Esential, care m-au inspirat in a crea terapii personalizate si uleiuri de masaj unice.
  • imbrăcăminte comoda;
  • papuci de interior;
  • doua prosoape mari

Cursul se deruleaza dupa urmatorul program:

Modulul 1: 21, 22 si 23 octombrie:

21 octombrie, orele 18.00 – 21.00,  22 si 23 octombrie, orele 10.00-18.00

Modulul 2: 5 si 6 noiembrie, orele 10.00-18.00

Modulul 3; 19 si 20 noiembrie, orele 10.00-18.00

25 noiembrie – Sesiune gratuita de intrebari si raspunsuri, online/ fizic, orele 18.00 – 20.00

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza platii unui avans.

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici sau suna-ne la 0773733114! Urmareste-ne si pe Facebook!

Pret: 2400 lei

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.

S-ar putea să-ți placă și…