Curs Masajul pe Meridiane Energetice

Cursul Masajul pe Meridiane Energetice este destinat maseurilor si terapeutilor in general.

Intelegerea functionarii meridianelor energetice te va ajuta sa  evaluezi mai usor problemele pe care le prezinta clientul/pacientul tau, sa ajungi mai aproape de cauza suferintelor lui, usurand astfel munca terapeutului si drumul spre vindecare al pacientului.

Conform medicinei traditionale chineze, prin corpul nostru energia circula de-a lungul unor meridiane energetice, acestea facand legatura intre mediul exterior, organe, intreg interiorul corpului si inapoi catre mediul exterior, intr-un circuit continuu. Cerul si pamantul se unesc prin si in om…

Disfunctiile meridianelor se pot manifesta in organ si, invers, disfunctiile organului se pot manifesta in meridian, ambele se pot somatiza la nivelul corpului si pot fi simtite si interpretate de catre terapeut.

Si daca pot fi simtite, atunci pot fi si lucrate, pentru a ajuta corpul in recastigarea starii de sanatate.

Emotiile influenteaza cursul energiei, afecteaza organele si meridianele energetice. Dar orice facut are si un des-facut !

Te diferentiezi pe piata deoarece putini terapeuti cunosc aceaste informatii.
Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste.

Cursul va fi preponderent practic.

Cunostintele de MTC (medicina traditionala chineza) sunt de mare folos.

  • Notiuni esentiale despre energie, camp energetic
  • Notiuni esentiale despre meridiane energetice, organe si emotiile care le influenteaza
  • Invatarea traseului celor 12 meridiane principale si a meridianelor guvernor si de conceptie, sensul de curgere a energiei prin meridiane
  • Invatarea traseului meridianelor tendinoase aferente meridianelor principale
  • Localizarea celor mai utilizate puncte de presopunctura de pe fiecare meridian, si modul cum le folosim intr-o sesiune de masaj
  • Aplicarea diverselor tehnici specifice de masaj
  • Procedura de lucru pentru masajul pe meridiane energetice
  • Aplicabilitatea cunostintelor dobandite si impreuna cu alte tehnici si terapii.

Vei conștientiza mai profund mecanismele prin care schimbările din mediul exterior se reflecta în universul interior al corpului uman și invers.

Vei intelege mai bine fiziologia si patologia corpului, atit la nivel fizic cat si mental-spiritual.

  • imbracaminte comoda;
  • papuci de interior;
Fondator, Formator si Tehnician Maseur

Camelia Mihalachi

De formatie tehnica (inginer, programator), tot timpul am simtit nevoia de a ma intoarce catre mine. Mereu am fost atrasa catre terapiile alternative, dar cele mai dragi mi-au fost intotdeauna plantele – natura. De mic copil mergeam cu parintii si fratele meu pe dealuri, la cules plante medicinale. Astazi fratele meu este unul dintre putinii medici care practica si terapiile alternative, iar eu … am ajuns in aceasta minunata familie, Centrul BioFocus, unde va invit si pe voi

Tehnician Maseur si Formator cu experienta de predare din anul 2012 la scoli de masaj de renume. Practicant de masaj terapeutic, reflexoterapie, presopunctura, shia-tsu, masaj pe scaun.

Cunostinte aprofundate de plante medicinale, aromaterapie. Fac parte dintre cei putini care isi culeg singuri plantele de care au nevoie si isi prepara leacurile necesare – ceea ce va invit si pe voi.

Instructor outdoor (instructor pentru activitati in aer liber), cu experienta in activitati de team-building si leadership, jocuri pentru adulti si copii;

Ghid montan si iubitoare de drumetii, alpinism si escalada;

Pasionata de sport (sub orice forma), arta, traditii si folclor;

Cautator pe calea vietii …

Seria I:  Acest curs va fi reprogramat

Orele: 10:00 – 18:00 (o ora pauza de masa).

 Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din pretul cursului.

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici sau suna-ne la 0773733114! Urmareste-ne si pe Facebook!

Pret de lansare 1200 lei, redus de la 1500 lei

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.