PROGRAMUL CURSULUI DE WEEKEND in Bacau:
07 - 08 august, 21 - 22 august, 04 - 05 septembrie 2021
Sambata: 10:00 - 19:00, Duminica: 9:00 - 16:00
EXAMENUL VA AVEA LOC LA BUCURESTI, CU EXAMINATORI DE LA AUTORITATEA NATIONALA DE CALIFICARE.
Data examenului: joi, 16 septembrie 2021
Acest curs constituie unul dintre cele 4 module necesare pentru a primi calificarea de TEHNICIAN MASEUR, dar poate fi urmat si de sine statator, daca ai cunostinte de masaj somatic.
De ce sa inveti drenajul limfatic?
  • Drenajul limfatic este o tehnica profund terapeutica, tot mai solicitata pe piata, pe care destul de putini terapeuti stiu sa o aplice corect;
  • La Biofocus se studiaza o combinatie extrem de eficienta in tratarea celulitei: masajului anticelulitic combinat cu drenajul limfatic regional
  • Inveti cum sa asociezi denajului limfatic cu aromoterapia, pentru un efect combinat, mai profund;
  • Prin stapanirea acestei tehnici, te detasezi net calitativ de maseurii care nu o practica.
Cursul este gazduit de:

Rezerva un loc chiar azi!

Modulul III – Drenaj Limfatic, Bacau
Ce este specific drenajului limfatic?

Acest tip de terapie se deosebeste substantial de celelalte tipuri de masaj din punct de vedere al modalitatii de executie.

Ritmul miscarilor este lent, miscarile sunt repetitive, de amplitudine redusa iar presiunea aplicata este extrem de delicata. Respectarea succesiunii corecte a a pasilor drenajului limfatic, foarte logica dealtfel, este o necesitate absoluta pentru reusita unui masaj de drenaj limfatic.
Tehnica efectuata incorect poate duce la blocarea sistemului limfatic, cu repercursiuni foarte neplacute pentru client.

In timpul unei sedinte de drenaj limfatic efectuate corect, pacientul si terapeutul intra intr-o stare asemanatoare unei meditatii profunde: se astern pacea si linistea mintii, gandirea devine clara iar emotiile negative scad in intensitate.

Corpul intra intr-o stare de vindecare generala si durabila, efectele fiind foarte puternice in primele 24 de ore, resimtindu-se si in urmatoarele zile.

Pret: 1400 lei pentru persoanele care au mai parcurs minim un modul in cadrul Centrului BioFocus.
Taxa de examinare: 100 lei.
Cursul poate fi achitat in 3 rate pe perioada primelor 2 weekend-uri de desfasurare sau integral la inscriere, cu Card Avantaj (5 rate).
Efectele terapeutice ale drenajului limfatic
  • Drenajul limfatic este extrem de benefic intr-o lunga serie de afectiuni articulare, circulatorii, traumatisme, operatii chirurgicale, boli autoimune, oboseala cronica, anxietate si depresie, intretinere corporala si lista poate comtinua.
  • Drenajul limfatic asigură o curăţire şi o regenerare profundă a organismului.
  • Datorita stimularii circulatiei limfei in corp si a eliminarii masive de toxine din sistemul limfatic, are loc un efect de stimulare a sistemului imunitar.
  • Prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea limfei stagnante din organism şi se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, nedorita celulită, ce afectează o buna parte dintre femei.
  • Drenajul limfatic este cea mai eficienta cale naturala de eliminare a edemelor si a senzaţiei de picior greu care apar din cauza sedentarismului şi deshidratării.
  • Se constata rapid  ameliorarea calităţii somnului, a unor probleme circulatorii, o crestere a vitalitatii si imbunatatirea starii generale.
Diploma dobandita: Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului in care sunt inscrise competentele dobandite.

Rezerva un loc chiar azi!

Modulul III – Drenaj Limfatic, Bacau

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mentioneaza cursul pentru care doresti sa iti rezervi un loc:

Prin trimiterea acestui formular sunt de accord ca datele mele sa fie utilizate conform termenilor si conditiilor Centrului BioFocus

Cursuri complementare: Cum sa iti prepari uleiurile de masaj - curs de aromaterapie pentru maseuri.