Cui se adreseaza :

Masajul deep tissue este un curs de specializare, destinat in principal maseurilor, kinetoterapeutilor, antrenorilor, persoanelor care au deja cunostinte de baza de masaj.

Masajul Deep Tissue este un masaj care se efectuează pe straturile profunde ale ţesutului muscular, cu coate, antebrate, pumni, în lungul dar și contra fibrelor musculare, a tendoanelor și fasciilor. Este eficient în eliminarea toxinelor din organism dar și în decontracturarea musculaturii încordate.

În cabinetele de terapii din întreaga lume este considerat alternativa medicală la alte tehnici de masaj care nu dau rezultatele așteptate tot timpul. Abordarea și modalitatea de lucru se realizează folosind planuri dure- pumni, coate, antebrațe, nodozități.

Pornind de la Swedish Massage, dr. Therese Phrimmer (Canada) a dezvoltat aceasta tehnica si a descris-o în cartea sa „Muscles – Your Invisible Bonds”. De atunci, acest tip de masaj a devenit foarte utilizat în cercurile sportive, fiind benefic sportivilor cu contracturi musculare profunde, dureri musculare și ale tendoanelor, precum și în detensionarea întregului sistem osteo-musculo-articular.

Indicatii
 • Contracturi cronice ale muschilor, cauzate de diverse disfunctii.
 • Mobilitate redusa a membrelor posterioare/superioare. Aceasta tehnica ajuta la cresterea gamei de miscari a membrelor prin restaurarea mobilitatii(vezi explicatii blocaje).
 • Refacerea tesutului cicatriceal dupa o perioada lunga de la o interventie chirurgicala; daca zona a fost vindecata complet, dar nu s-a lucrat deloc, s-au acumulat multe toxine si s-au format fibroze.
 • Fibromialgii
 • Osteoartrita( sunt afectati si durerosi muschii din vecinatatea articulatiilor cu probleme).
 • Probleme articulare cronice.
 • Sportivilor
 • Persoanelor care depun o munca fizica repetitiva ce pune presiune pe muschi, articulatii.
 • Persoanelor care acuza dureri musculare fara cauze cunoscute.
Ce vom învăța în acest curs?
 • Notiuni de anatomia și fiziologia sistemului muscular și osteoarticular, descrise pe scurt in timpul orelor de practica.
 • Poziții corecte adoptate de terapeut în efectuarea acestei tehnici.
 • Deprinderea unor manevre complexe, ce vin din zona de masaje terapeutice, utilizand planurile dure – coate, antebrate, pumni, nodozitati.
 • Invatarea unor pozitii speciale, ce pot fi adoptate pentru beneficiarii cu probleme de mobilitate.
 • Se ofera un manual in dimensiuni mari, pentru studiul aprofundat al tehnicii Deep Tissue.
 • Se ofera material de studiu, cu manevrele de lucru exemplificate in imagini.

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

Rezerva un loc chiar azi!

Curs de Masaj Deep Tissue
Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut maseur cu nenumarate formari in masaj, Daniela cunoaste in amanunt corpul uman,  cu toate structurile sale fizice si energetice. De-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, a acumulat o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate,  devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale, majoritatea de origine asiatica.

Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Ce trebuie sa ai la tine:

Ai nevoie de:

 • imbracaminte comoda,
 • doua prosoape mari,
 • un prosop mediu,
 • papuci,
 • uleiurile de masaj si alte materiale necesare vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.

Testimonial Alex G.:

Credeam că știu multe din lumea masajelor. Îmi cer iertare pentru primul email în care mi-am arătat pe deplin mândria și “știința”. Eu am venit la școală să mai învăț câte ceva și părea interesantă descrierea în stil spa a tehnicilor din cadrul cursurilor. Am învățat cât de important este să te porți cu clientul altfel decât o făceam eu pâna atunci, am învățat o tehnică nouă despre care credeam că știu aproape tot și că nu mai am nevoie de cineva care să îmi zică ce și cum să fac. Mulțumesc că m-ai scos din lucrul meu mecanic! Și am mai învățat că orice tehnică poate fi împachetată in stil spa, în orice condiții și cu oricine și poate fi oferită ca o tehnică de lux. “

Detalii organizatorice:

30  – 31 octombrie 2021, orele 10:00-19:00, pauza masa 13:00-14:00

Pret: 800 lei. Discount 10 % pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus.

Poti plati si in rate si cu Card Avantaj!

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din valoarea cursului.

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus, cu semnatura si insemnele doamnei Daniela Dumitru.

Rezerva un loc chiar azi!

Curs de Masaj Deep Tissue
Cursuri cu acelasi trainer : Masajul Lomi Lomi Kahuna, Initiere in domeniul SPA, Masaje si terapii Ayurvedice, Masajul Balinez cu bete de bambus, Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante, Exfolieri si impachetari corporale, Masajul sportiv, Masajul prenatal, Initiere in notiuni despre chakre